Wat moet u weten

Om deel te nemen aan een cursus schrijft u zich in via de desbetreffende cursuspagina.

Wel of geen BTW?

De Belastingdienst vraagt in verband met de BTW-wetgeving of u de cursus hobbymatig of beroepsmatig volgt. Opleidingen (of cursussen) van Aeres Training Centre Emmeloord die u beroepsmatig volgt, zijn vrijgesteld van BTW. U kunt in dat geval de prijs aanhouden die op de website, in de cursuskalender of elders door Aeres Training Centre Emmeloord is gepubliceerd*. Opleidingen (of cursussen) die u vanuit uw hobby volgt, zijn belast met 21%. Dat betekent dat u 21% moet optellen bij de prijzen zoals die door Aeres Training Centre Emmeloord genoemd worden. * De cursus Bedrijfshulpverlening is niet vrijgesteld van BTW. Indien u zich inschrijft voor een cursus, geef dan op het inschrijfformulier aan of u de opleiding/cursus beroepsmatig of hobbymatig volgt. Let op: als u hobbymatig aankruist, wordt de cursusprijs dus 21% hoger in verband met BTW-heffing.

U mag uw studiekosten en andere scholingsuitgaven vaak onder voorwaarden opgeven bij uw belastingaangifte. Neem voor de actuele fiscale mogelijkheden contact op met uw belastingadviseur, de belastingtelefoon 0800-0543 of kijk op www.belastingdienst.nl.

Ontvangstbevestiging

Heeft u zich online aangemeld, dan ontvangt u een e-mail over uw inschrijving. Controleer deze goed en klik dan op de speciale link in deze e-mail om uw inschrijving te bevestigen. Zodra u dit heeft gedaan is uw inschrijving definitief.

Correspondentie per e-mail

Alle correspondentie, zoals bijvoorbeeld de bevestiging van uw inschrijving en de uitnodiging voor de cursus, zal per e-mail gebeuren. Hiervoor gebruiken wij het door u bij inschrijving opgegeven e-mailadres. Heeft u ons een inschrijfformulier toegezonden per post? Ook dan verloopt de overige correspondentie per e-mail.

Zo’n drie weken voor aanvang van de cursus...

Ongeveer 3 weken vóór aanvang van de cursus ontvangt u per e-mail:

  • een uitnodigingsbrief
  • een routebeschrijving
  • een factuur voor uw administatie

Wat gebeurt er als een cursus is volgeboekt?

Is een cursus volgeboekt, dan nemen wij contact met u op inzake de alternatieven. Besluit u dezelfde cursus met een andere startdatum of een andere cursus te willen volgen, dan dient u zich opnieuw in te schrijven.

Wat gebeurt er bij onvoldoende inschrijvingen?

Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan het zijn dat een cursus geen doorgang kan vinden. In dat geval wordt u per e-mail geïnformeerd over de alternatieven.

Cursusprijzen zijn inclusief

Alle cursusprijzen die vermeld staan zijn inclusief koffie/thee, lesmateriaal, lunches en, indien van toepassing, examenkosten, tenzij anders vermeld.

Uitstekende trainers

De trainers van Aeres Training Centre Emmeloord hebben meestal een brede ervaring in het onderwijs. Veel trainers worden bovendien beschouwd als absolute kenners op hun vakgebied. In combinatie met de praktijkgerichte opzet van de cursussen kunt u er dus zeker van zijn dat u veel opsteekt en op veel vragen uit de praktijk meteen de antwoorden krijgt.

Actueel cursusmateriaal

Voor de meeste cursussen is er een cursusmap, voorzien van lesmateriaal. Soms wordt gebruik gemaakt van boeken. Het lesmateriaal wordt regelmatig geactualiseerd.