Nieuwe cursus: Engels voor de agrarische sector

Date

Aeres Training Centre Emmeloord biedt een nieuwe cursus aan, basiscursus Engels voor de agrarische sector. Engels is één van de meest gesproken talen ter wereld, waardoor er steeds meer Engels wordt gesproken op de werkvloer. Aeres Training Centre is dé cursusbieder voor de groene sector. Onder de naam Aeres is er een breed scala aan onderwijs op het gebied van groen, leefomgeving, groene ruimte, plant-business en dieren.

Basiscursus Engels voor de agrarische sector

Engels voor beginners is een aanrader wanneer u voor werk in de agrarische sector deze taal nodig hebt. In deze cursus leert u communiceren, schrijven en lezen in de Engelse taal. Deze cursus is voor zowel de leidinggevende als de werknemer die regelmatig in aanraking komt met de Engelse taal. De opdrachten binnen de cursus zijn opgedeeld in de categorieën vaardigheidstraining en grammatica. Bij de vaardigheidstraining wordt ook ingegaan op beroepsgerichte opdrachten.

Training Centre Emmeloord

Aeres Training Centre Emmeloord richt zich specifiek op de agrarische sector en biedt u een breed pakket aan actuele cursussen gericht op de praktijk. De unieke samenwerking tussen partners uit het bedrijfsleven en het onderwijs zorgt ervoor dat de meest actuele kennis op het gebied van akkerbouw, veehouderij, groen/grond & infra en (glas)tuinbouw voor u beschikbaar is. Deze unieke combinatie van kennis en ervaring zorgt ervoor dat het aanbod altijd actueel en praktijkgericht is. Wat u bij ons leert is daarom direct toepasbaar in uw bedrijfsvoering.