Nieuwe cursus: Basiscursus Akkerbouw

Date

Aeres Training Centre Emmeloord biedt vanaf januari 2020 een nieuwe cursus aan, basiscursus Akkerbouw. Een praktische cursus waarin alles leert over de basis van akkerbouw. Aeres Training Centre is dé cursusbieder voor de groene sector. Onder de naam Aeres is er een breed scala aan onderwijs op het gebied van groen, leefomgeving, groene ruimte, plant-business en dieren.

Basiscursus Akkerbouw

In de basiscursus Akkerbouw leer je alles over de basis van akkerbouw. Van het oogsten van de gewassen tot aan de afzet in de keten. Werkt je (nieuw) in de agrarische sector of komt je er veel mee in aanraking, dan is deze cursus ideaal voor u. Deze cursus is bij beperkte kennis ook geschikt als opfriscursus.

Aeres Training Centre Emmeloord

Aeres Training Centre Emmeloord richt zich specifiek op de agrarische sector en biedt u een breed pakket aan actuele cursussen gericht op de praktijk. De unieke samenwerking tussen partners uit het bedrijfsleven en het onderwijs zorgt ervoor dat de meest actuele kennis op het gebied van akkerbouw, veehouderij, groen/grond & infra en (glas)tuinbouw voor u beschikbaar is. Deze unieke combinatie van kennis en ervaring zorgt ervoor dat het aanbod altijd actueel en praktijkgericht is. Wat u bij ons leert is daarom direct toepasbaar in uw bedrijfsvoering.