Basis Engels voor de agrarische sector

Wilt u de basis van Engels leren voor uw werk in de agrarische sector? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een cursus Engels aan voor zowel de leidinggevende als de werknemer die regelmatig in aanraking komt met de Engelse taal. 

 • €575,-
 • 15:00 - 17:30 uur
 • 20 maandagen
 • Minimaal 12 personen
Talent voor groei

Voor wie?

Engels voor beginners is een aanrader wanneer u voor werk in de agrarische sector deze taal nodig hebt. Engels is één van de meest gesproken talen ter wereld, waardoor er steeds meer Engels wordt gesproken op de werkvloer. In deze cursus leert u communiceren, schrijven en lezen in de Engelse taal. Deze cursus is voor zowel de leidinggevende als de werknemer die regelmatig in aanraking komt met de Engelse taal. 

Startdata & vervolgdata van deze cursus

 • Start:
  | Aeres Training Centre Emmeloord
  30 pl.
  Vervolgdata
  Schrijf je in

Inhoud van de studie

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Spreken
- Luisteren 
- Schrijven 
- Lezen 

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de methode Can Do. De opdrachten bij deze methode zijn opgedeeld in de categorieën vaardigheidstraining (inclusief opdrachten, woorden en uitdrukkingen) en grammatica. Bij de vaardigheidstraining wordt ook ingegaan op beroepsgerichte opdrachten. 

Resultaat

Na afloop van deze cursus heeft u een goede basis voor het verstaan, lezen en schrijven van de Engelse taal (niveau B1). Daarnaast kunt u basis gesprekken voeren in het Engels.