Verlengen licentie gewasbescherming

Meld u aan:

In de winter organiseren wij diverse bijeenkomsten waar u aan deel kan nemen. Een overzicht van deze bijeenkomsten vindt u op deze website: https://webshop.aerestrainingcentre-emmeloord.nl/. Via deze website kunt u zich aanmelden en de betaling voldoen. LET OP, u vindt ons aanbod onder het tabblad POPULAIR

Voor wie

Aantoonbaar bijblijven op actuele kennis over gewasbescherming in het algemeen is een wettelijke verplichting. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de agrarische sector en zijn/haar bewijs voor vakbekwaamheid wil verlengen.

Inhoud

Een gewasbeschermingslicentie is 5 jaar geldig en zal daarna verlengd moeten worden. Dat gebeurt niet zonder meer. Voor de toekomstige verlenging dient u een aantal kennisbijeenkomsten te volgen voor de vervaldatum die op uw vakbekwaamheidspasje staat vermeld. Wie geen bijeenkomsten zal bijwonen en de vakbekwaamheidspas laat verlopen, zal opnieuw examen dienen te doen.

Binnen 5 jaar na afgifte van een spuitlicentie dient u minimaal vier kennisbijeenkomsten te volgen. Op deze wijze bent u verzekerd dat u als licentiehouder op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen en uw opgedane kennis paraat houdt.

Op de website van Bureau Erkenningen treft u algemene informatie aan over licentieverlenging en geplande cursusdata. Tevens kunt u met behulp van uw licentienummer nagaan hoeveel en welke licentieverlengingsbijeenkomsten u heeft gevolgd en eventueel nog dient te volgen. Deelname aan een kennisbijeenkomst wordt door Bureau Erkenningn geregistreerd (studievordering). Na deelname aan voldoende bijeenkomsten van de juiste thema’s (binnen de geldigheidsperiode van uw licentie) ontvangt u automatisch een bewijs van vakbekwaamheid.

Tip

Door het volgen van de cursus Weer en Gewasbescherming ontvangt u tevens een studiepunt (thema teelt). 

Aanvangsniveau/voorkennis/toelating

Om toegelaten te worden tot deze cursus dient u in het bezit te zijn van een geldige licentie Uitvoeren Gewasbescherming of een geldige licentie Bedrijfsvoeren Gewasbescherming.

Incompany

Meldt u zich aan met 15 (of meer) personen? Neem dan contact op met ons en informeer naar de mogelijkheid een kennisbijeenkomst op afspraak bij u in het bedrijf te laten plaatsvinden.

Schema verlenging licentiebewijzen


De startdatum is nog niet bekend. Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij houden je op de hoogte.

Houd mij op de hoogte
Deel: fb twitter in printar
nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?


Wilt u meer weten over ons aanbod,
onze open dagen en meer?


Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

Vraag onze nieuwsbrief aan!