Beginnerscursus elektrisch lassen (beklede elektrode):

Wilt u uw lasdiploma behalen. Dan biedt Aeres Traning Cente Emmeloord nu de mogelijkheid. Het nieuwe schooljaar start in september de nieuwe cursus Lasdiploma booglassen niveau 1.

Inhoud

Deze cursus is geschikt voor iedereen die nog geen of beperkte ervaring heeft met lassen. Er is in de cursus een goede mix tussen theorie en praktijk. De eerste lessen staan in het teken van de basale lastechnieken en lasprincipes. Het lassen wordt gedaan met een rutiel en een basische elektrode.

Er wordt altijd onder de hand gelast, waarin de staande hoeklas, de buitenhoeknaad en buizen en profielen op een vlakke plaat wordt gelast. Alle materiaal varieert in dikte tot 10 mm. Beschermende kleding en laskappen zijn aanwezig. Voor consumpties in de pauze wordt gezorgd.

Onderwerpen

  • Basale lastechnieken
  • Lasprincipes
  • Staande hoeklas
  • Buitenhoeknaad

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig voor deze bijeenkomst / cursus.

Resultaat

U wordt op opgeleid voor het NIL lasdiploma booglassen niveau 1. Aan het einde van de cursus volgt een toetsingsmoment met een theorie en praktijkgedeelte. In de praktijk dient u een ‘poppetje’ te lassen. Een examinator van het NIL (Nederlands Inert Lasinstituut) beoordeeld de resultaten volgens een vast protocol. Bij slagen hiervoor krijgt u het algemeen erkend lasdiploma niveau 1. (BMBE). Cursuskosten zijn inclusief lasmateriaal, theorieboeken en examengeld.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers.

Incompany

Heeft u een groep van 8 personen of meer die deze cursus wil volgen, dan zijn er ook mogelijkheden om dit op uw bedrijf te laten plaatsvinden. Wilt u vrijblijvend informatie hierover ontvangen? Stuur dan een mailtje met daarin het aantal personen en de gewenste locatie naar: j.boerendans@aeres.nl


De startdatum is nog niet bekend. Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij houden je op de hoogte.

Houd mij op de hoogte
Deel: fb twitter in printar
Gewasbescherming licentie

Gewasbescherming licentie

Welke licentie heeft u nodig?

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?


Wilt u meer weten over ons aanbod,
onze open dagen en meer?


Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

Vraag onze nieuwsbrief aan!